Har du brug for en støttemur i din have? En støttemur kan være med til at give haven nyt liv, samt sørge for at jorden ikke skrider. 

Hvis du leder efter den perfekte partner til at hjælpe dig med at opbygge en støttemur, så er Claus Kusk Have og Belægning her for at opfylde dine drømme.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan give din have mere liv med en støttemur, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og få en samtale, samt et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os & hør mere

Vores støttemure: Bygget til skønhed og holdbarhed

Støttemure spiller en afgørende rolle i enhver have. De tilføjer ikke blot æstetik, men også funktion ved at skabe niveauer, beskytte mod erosion og definere forskellige områder. 

Hos Claus Kusk Have og Belægning mestrer vi kunsten at skabe støttemure, der forener skønhed med holdbarhed. Vores støttemure af sten og støttemure af træ er nøje udvalgt for deres kvalitet og æstetiske appel, så de passer perfekt til din have.

Vi kan udover støttemure også tilbyde andre ydelser, som kan være med til at give din have nyt liv. Vi tilbyder blandt andet haveservice, terrasser samt såning af græsplæne og udrulning af rullegræs

Hvorfor vælge os til at bygge din støttemur?

Vi skiller os på mange punkter ud fra andre virksomheder, som tilbyder opbygning af støttemure. Det gør vi blandt andet på understående punkter: 

  • Erfaring: Med års erfaring i havearbejde og anlægsarbejde har vi den ekspertise, der skal til for at skabe støttemure, der holder i årtier.
  • Skræddersyede løsninger: Vi forstår, at hver have er unik. Derfor skræddersyr vi vores støttemure til at passe præcist til dine ønsker og behov.
  • Lokal forståelse: Vi kender området og dets unikke karakter. Vi tilbyder vores støttemure services i Hjørring, Brønderslev og Aalborg, og vi er stolte af at bidrage til skønheden i vores lokalsamfund.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Lad os tage det første skridt mod at skabe din drømmehave sammen. Ring til os på 40 86 05 36 eller skriv til os på info@clauskusk.dk.

Lad os sammen skabe støttemure og landskaber, der kan gøre din have endnu flottere og mere praktisk.